• BIST 9807.5
  • Altın 3439.06
  • Dolar 36.379
  • Euro 38.1489
  • Adana 6 °C
  • Ankara -8 °C
  • Amasya -3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Bolu -7 °C
  • Çorum -6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 0 °C
  • İstanbul 1 °C
  • Kastamonu -9 °C

Çağlayan Savcısını Uğurluyor

Çağlayan Savcısını Uğurluyor
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için Çağlayan Adalet Sarayı'nda tören düzenleniyor.

Şehit düşen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenazesi Kozlu Mezarlığı Gasilhanesi'nden alındı. Kiraz'ın cenazesini taşıyan araç, motosikletli polislerin eskortluğunda görev yaptığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

İstanbul Adliyesi'nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda tören düzenleniyor.

Tören şehit Savcı Kiraz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Savcı Kiraz'ın cenazesine protokol üyeleri ve yüzlerce meslektaşı katıldı. Kiraz'ın özgeçmişi okundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim