• BIST 9807.5
  • Altın 3439.06
  • Dolar 36.379
  • Euro 38.1489
  • Adana 6 °C
  • Ankara -8 °C
  • Amasya -3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Bolu -7 °C
  • Çorum -6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 0 °C
  • İstanbul 1 °C
  • Kastamonu -9 °C

Deniz Çakır Karadeniz Şivesi Öğreniyor

Deniz Çakır Karadeniz Şivesi Öğreniyor
Başarılı oyuncu Deniz Çakır, yeni bir şive öğrenme hazırlığında…

Akşam'ın haberine göre daha önce Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Aşkın Dili Yok’ filmi için Kürtçe öğrenmeye başlayan fakat bu hevesi kursağında kalan oyuncu, bugünlerde yeni projesi için Karadeniz şivesi öğrenmeye başladı.

Oktay Kaynarca’yla başrol oynayacağı ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Meryem adındaki bir Karadeniz kadınını canlandıracak olan Çakır, rolünü hakkıyla vermek için hummalı bir çalışma içine girdi.

Oyuncunun çevresinden edinilen bilgiler göre ise Çakır, konuşmasının üzerinde eğreti durmaması için sosyal hayatında bile Karadeniz ağzıyla konuşuyor.

Çekimleri hafta içi başlanan dizi, yeni sezonda atv ekranında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim