• BIST 5.026,83
  • Altın 1116.872
  • Dolar 18.8571
  • Euro 20.1677
  • Adana 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • Amasya 7 °C
  • Antalya 6 °C
  • Bolu 4 °C
  • Çorum 6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 11 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Kastamonu 8 °C

Emenike Çıldırdı, Formasını Çıkardı Ortalık Karıştı

Emenike Çıldırdı, Formasını Çıkardı Ortalık Karıştı
Spor Toto süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk yarısında Emenike'nin kaçırdığı net gol pozisyonunda Fenerbahçeli taraftarlar saç baş yoldu.

Karşılaşmanın 20. dakikasında savunmanın arkasına atılan top, Beşiktaş savunmasından sekince meşin yuvarlak bomboş durumdaki Emenike'nin önünde kaldı. Nijeryalı futbolcu bomboş durumda olmasına rağmen topu üstten auta attı. İşte bu olay Fenerbahçe taraftarları ile Emenike arasında uzun süredir yaşanan gerilimi yeniden ateşledi.

Emenike 20. dakikada bomboş durumda buluştuğu topu üsttten auta attı. 31. dakikada Emenike Beşiktaş ceza alanı içinde yanlış bir hareket yapıp topu kaptırınca taraftarlar yine tepki gösterdi ve, "Moussa Sow içeri" diye tezahürat yapmaya başladı. Buna çok sinirlenen Emenike, önce eliyle 'bitti' anlamına gelen bir işaret yaptı, ardından da"Çıkarın beni" dedi. İsmail Kartal "devam et" işaretiyle karşılık verince Emenike bu kez formasını hışımla çıkardı ve saha kenarına koştu. İsmail Kartal ve menajer Hasan Çetinkaya, öfkeli futbolcuyu sakinleştirip yeniden sahaya gönderdi.

Taraftarların tepkilerinin artması üzerine Emenike eliyle, "Beni değiştirin" işareti yaptı. Emenike kenardan "Devam et" işareti alınca formasını çıkarıp, hışımla sahayı terk etti. İsmail Kartal, Hasan Çetinkaya ve yedek futbolcular Emenike ile konuşturup, sakinleştirdi.

BRUNO ALVES DE BEŞİKTAŞ YEDEK KULÜBESİNDEKİLERLE TARTIŞTI

Bu sırada Bruno Alves Beşiktaş yedek kulübesinden Edin Terzic ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Emre Belözoğlu olaya müdahil oldu. Slaven Bilic de Emre'ye tepki gösterince ortalık karıştı. Sonrasında diğer futbolcu ve teknik adamların araya girmesi ile ortalık yatıştı. Bu olayın ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hoparlörlerinden, "Lütfen takımınızı destekleyin" anonsu yapıldı.  

OLAYLAR BILIC'İN İTİRAZ ETMESİYLE BAŞLADI

Olayların, Slaven Bilic'in, 'Formasını çıkaran Emenike'ye neden sarı kart gösterilmedi' diye itiraz etmesi üzerine çıktığı öğrenildi. Bilic'in hakeme el kol hareketleriyle itiraz etmesi üzerine önce, Bruno Alves ile Caner; Bilic ile tartıştı, ardından da Emre müdahil oldu. Yaşanan kargaşa sırasında Günay, Alper'i itince Volkan da kalesinden koşarak gelip, Günay'a tepki gösterdi.  Emre Belözoğlu, taraftarlara sinirlenip oyundan çıkmak isteyen Emenike'ye böyle moral verdi.

EMENIKE İKİNCİ YARIDA OYUNDAN ÇIKTI

İlk yarıyı zorlukla tamamlayan Emenike, ikinci devrede yerini Webo'ya bıraktı. (Hürriyet)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim