• BIST 9807.5
  • Altın 3439.06
  • Dolar 36.379
  • Euro 38.1489
  • Adana 6 °C
  • Ankara -8 °C
  • Amasya -3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Bolu -7 °C
  • Çorum -6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 0 °C
  • İstanbul 1 °C
  • Kastamonu -9 °C

Genç Polis Tayini Çıkması Üzerine...

Genç Polis Tayini Çıkması Üzerine...
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli polis memuru, 22 yaşındaki Berkay Ö., ’Şark Hizmeti’ için tayini çıkması üzerine intihar etmek istedi.

 Kırıkkale’nin Çallıöz Mahallesi Nenehatun Caddesi Bağış Apartmanı’nda baba ve annesi ile kalan Çevik Kuvvet de görevli 3 yıllık polis memuru Berkay Ö., tayininin çıkması üzerine ilişik kesmek için Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne gitmek istedi. Oturduğu apartmandan asansörle inerken bulunan tabancası ile başına ateş eden Berkay Ö., ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Yakınlarına uzun süre Kırıkkale’de kalmak istediğini belirten Berkay Ö.’nün tayininin Hakkari’ye çıktığı öğrenilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

 
MİLLİYET
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim