• BIST 9192.66
  • Altın 2919.912
  • Dolar 34.4529
  • Euro 36.4072
  • Adana 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Amasya 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Bolu 13 °C
  • Çorum 14 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Giresun 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Kastamonu 10 °C

İzzet Yıldızhan 8 Çocuğu İle İlk Kez Poz Verdi!

İzzet Yıldızhan 8 Çocuğu İle İlk Kez Poz Verdi!
Sanatçı İzzet Yıldızhan, üç ayrı kadından olan 8 çocuğu ile objektifler karşısına geçti.

"Her şeyim onların” dediği sekiz çocuğuyla birlikte ilk kez objektif karşısına geçen İzzet Yıldızhan, geniş ailesini ve çocuklarıyla ilişkisini anlattı.

Aşk hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Yıldızhan, bunun sebebini "Kadınların isteklerine karşılık veremedim" sözleriyle açıkladı.

"BÜTÜN ERKEKLER ÇAPKINDIR"

Çocuklarının anneleriyle görüşmediğini söyleyen Yıldızhan, "Üç anne var. Annelerle görüşmüyorum. Çocuklar annelerle kalıyor. Hepsi başımın tacı ama anneleri beni istemiyor, terk etmişler yani. Beni kovmuşlar. "dedi ve ekledi; "Her erkek kadar çapkınım. Bütün erkekler aynı."

İzzet Yıldızhan 8 çocuğuyla ilk kez poz verdi

"HİÇBİR ERKEK KADINA DOĞRUYU SÖYLEMEZ"

Erkeklerin kadınları kandırdığını da söyleyen Yıldızhan, "Kadınlar çok duygusal oldukları için erkeklerin her sözüne kanar. Hiçbir erkek hayatındaki kadına doğru söylemez. Hepsi de yalan söyler. Bu konuşmalarım kesindir ve nettir. Her erkek eşine, hayatındaki kadına yalan söyler." dedi.

İzzet Yıldızhan 8 çocuğuyla ilk kez poz verdi

"SANATÇILARIN HAYATI NORMAL DEĞİL"

Yıldızhan, bugüne kadar neden evlenmediği sorusuna şu cevabı verdi; "Benim üç ayrı kadından yaptığım çocuklar konuşuluyor. Benim gibi 50 tane var bu camianın içinde. Sadece benim hayatım değil yani. Kimisi söylemiyor, kimisi benim gibi sivri değil. Açık ve netim. Çocuklarımın babasıyım, hem de aslanlar gibi. Bunu benim gibi söyleyebilen cesaretli insan yok ortada. Kadın-erkek hiçbir sanatçının hayatı normal değil. Kimse alınmasın. Sen de dahilsin bunun içine."

"KADIN EVDE OTURMALI VE ÇOCUK YAPMALI"

İzzet Yıldızhan'ın kadının çalışma hayatına ilişkin görüşü de şöyle; "Kadın evinde oturmalı, çocuğunun annesi olmalı. Bir kadının üç, dört tane çocuğu olmalı. Ekonomik özgürlükleri var ise bir kadının evde çocuklarını büyütmesi, onlarla, eğitimleriyle uğraşması gerekiyor bence."

İzzet Yıldızhan 8 çocuğuyla ilk kez poz verdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim