• BIST 5.026,83
  • Altın 1116.872
  • Dolar 18.8571
  • Euro 20.1677
  • Adana 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • Amasya 7 °C
  • Antalya 6 °C
  • Bolu 4 °C
  • Çorum 6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 11 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Kastamonu 8 °C

Müjde! İnternet Artık Ucuzluyor

Müjde! İnternet Artık Ucuzluyor
Binlerce akıllı telefon sahibini, internet hizmet ücreti mağdur etti. Tarifesindeki internet kullanım limitini aşan abonelere, fahiş faturalar yansıtıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, akıllı telefon kullanıcılarının karşılaştıkları istek dışı internet hizmeti ücretlendirmelerinin önüne geçecek düzenleme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Elvan, yazılı açıklamasında, mobil telefon kullanıcıları tarafından internet hizmetiyle ilgili olarak istek dışı ücretlendirilmelerle karşılaşıldığına ilişkin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayetlerin iletildiğini kaydetti. Elvan, yapılacak düzenleme ile aboneden habersiz internet hizmeti ücretlendirmesi sonucu oluşabilecek tüketici mağduriyetinin engellenmesinin amaçlandığını belirtti.


DÜZENLEME GELİYOR
Elvan, "Ayrıca hattın açılmasını müteakip hatların internete nasıl kapatılabileceği hususunda abonelerin SMS yoluyla bilgilendirilmesi de hedefleniyor. İnternet hizmetlerinin online işlemler, müşteri hizmetleri, bayiler aracılığıyla ve SMS ile kapatılıp açılabilmesi hususunda da düzenleme gelecek" dedi.

Kaynak:tgrthaber 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim