• BIST 5.026,83
  • Altın 1116.872
  • Dolar 18.8571
  • Euro 20.1677
  • Adana 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • Amasya 7 °C
  • Antalya 6 °C
  • Bolu 4 °C
  • Çorum 6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 11 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Kastamonu 8 °C

Ünlü Firma Twitter Üzerinden Özür Diledi

Ünlü Firma Twitter Üzerinden Özür Diledi
Türkiye'nin en büyük ev tekstil ürünleri markalarından ve alış veriş mağazası zinciri Özdilek 2015 takviminde çarşaf giyenlere hakaret etti.

Bursalı ünlü ev tesktil markası Özdilek tarafından hazırlanan 2015 yılı takvimindekiresimde çarşaf giyen kadınlara hakaret edildi. Takvim üzerindeki 4 çarşaflı kadının demir parmaklıklar arkasında resmedilmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Çok sayıda kullanıcı Özdilek'in inançları gereği çarşaf giyen kadınlara karşı nefret suçu işlediğine dikkat çekti. Takvimdeki resmin Eskişehir'de bir ortaokul 1. sınıf öğrencisi tarafından çizildiği öğrenildi. Twitter üzerinden hızla yayılan takvimin resminde bulunan detaylar, çocuklara yönelik olumsuz algı yönetimi içeriyor.

TWiTTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

"Müşteri varsa biz varız" ilkesi ile hareket ettiğini söyleyen Özdilek, resmi Twitter hesabından skandal takvim için özür içeren bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, "Özdilek olarak inançlara ve geleneklere saygı en önemli değerimizdir. Konunun bu şekilde değerlendirilmesini temenni eder, iyi niyetimize rağmen hiçbir art niyetimiz olmaksızın herhangi bir kırgınlığa vesile olmuş isek özür dileriz"denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim