• BIST 5.026,83
  • Altın 1116.872
  • Dolar 18.8571
  • Euro 20.1677
  • Adana 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • Amasya 7 °C
  • Antalya 6 °C
  • Bolu 4 °C
  • Çorum 6 °C
  • Diyarbakır 0 °C
  • Giresun 11 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Kastamonu 8 °C

En İyiden En Kötüye Cinsellik Konusunda En Tutkulu Burçlar

En İyiden En Kötüye Cinsellik Konusunda En Tutkulu Burçlar
İki kişinin birlikteliği çoğu zaman bir enerji doğurur. Burçlar ise en az günlük hayat, iş hayatı, duygular ve davranışlarda etkili olduğu kadar cinsellik konusunda da etkilidir. Kişilerin cinsel isteklerini ve davranışlarını etkiler ve yönlendirir.

Aslında cinsellik de bireylerin kişiliğinin bir parçasıdır. Aşkta ise bazı kişiler oldukça tutkulu olabilirken bazıları bu kadar tutkulu değildir. İşte burç özelliklerine göre en romantik aşıkların en iyiden en kötüye sıralaması…

Bu liste elbette kötüyü ve iyiyi belirleme üzerine değil, tutkunun miktarına göre yapılmış bir sıralamayı içerir. Bazı burçlar diğerlerine göre çok daha tutkuludur…
 
1. Akrep


Son derece sadık ve koruyucu olan Akrep burçları elbette burç kuşağının en tutkulu burcu. Cinsellik adeta onlar için günlük rutinlerinden biridir ve yatak odası için her zaman enerjileri vardır. Aynı zamanda farklı şeyleri denemeye açık olurlar ve oldukça romantiktirler. Sınırlarının olmayışı eşlerinin de açık görüşlü olması durumunda sorun olmaz. Başarısız bir cinsel hayat ise onları depresyona bile sokabilir. Genellikle çekici ve seksi kıyafetler giymeyi severler.

 

2. Aslan


Burç kuşağının en tutkulu ikinci burcu ise Aslanlar. Her alanda olduğu gibi cinsellikte de farklı olanı severler. Örneğin mutfakta ya da yıldızların altında olmak onlar için çok daha çekicidir. Eğlenmeyi ve oyun oynamayı severler. Ancak Aslan burçlarının partnerlerinin istekleri ve arzuları konusunda net olması gerekir. Aslan burçları her zaman kendilerine odaklanma eğilimleri vardır.

 

3. Kova


Özgür ruhlu bir partnerden bahsediyorsak bu kesinlikle Kova burcu olacaktır. Kova burçları her zaman eğlenceli olmaya ve cinsel deneyimlerle meşgul olmaya hazırdır. Yeni şeyler denemeyi severler ve bunlar planlı bir şekilde değil doğal akışta gerçekleşir. Hiçbir şey için kendilerini zorlamazlar ve tutkularının peşinden giderler. Ancak partnerleriyle mutlaka sosyal ya da duygusal bir paylaşım içinde olmak isterler. İçi boş ilişkilerden yana değillerdir. Yine birinin peşinden koşmak da tarzları değildir.

 

4. Terazi


Hayatının her anında eşitliği arayan Terazi burçları elbette cinsellikte de eşit duygular paylaşmayı isterler. İki tarafında aynı oranda mutlu ve tatmin olması onlar için çok önemlidir. Estetik kaygıları olmayan kaba insanlarla birlikte olamazlar. Her zaman sakin, kibar ve romantik insanlar dikkatlerini çeker. Ambiyans ise onlar için oldukça önemlidir.

 

5. Yay


En tutkulu beşinci burç olan Yay burçları için birlikteliğin öncesi oldukça önemlidir. Tutkuyu hissetmek isterler. Özgür ruhlu oldukları için farklı deneyimlere her zaman açıktırlar. Eğlenebilmek ise ilk koşullarıdır. Ancak zaman zaman bu konuda bencil davranıp, partnerlerinin düşüncelerini görmezden gelebilirler. Farklı deneyimlere açık oldukları için her farklı kişi de onlar için heyecan vericidir.

 

6. Koç


Tutkulu ve enerjik Koç burçlarını memnun etmek biraz zor olabilir. Kolayca sıkılabilirler ve bazı durumlarda patronluk taslamak isteyebilirler. Partnerleri kesinlikle eleştiriye açık olmalıdır çünkü Koç burcu düşündüğü her şeyi o an söylemek isteyecektir. Her ne kadar oldukça tutkulu olabilseler de bu duygu partnerleri için oldukça kısa olabilir.

 

7. Boğa


Boğa burçları cinsellikte de daldan dala atlamayı değil uzun süreli duygusal bir bağı tercih ederler. Detaylar oldukça önemlidir, sevmedikleri bir koku, hatta bazen ten rengi bile onları ilişkiden uzaklaştırabilir. Yine aynı şekilde küçük detaylarla oldukça tutkulu hale gelirler. Cinsellikten çok sevgi ve aşk konusunda istikrar gösterirler.

 

8. Balık


Balıklar cinsellikten çok sevgiye ve aşka önem verirler. Daha çok partnerleriyle aralarındaki duygusal bağı arttıracak ve güçlendirecek aktiviteler yapmayı severler. Bedensel tatminden çok ruhsal tatmin ararlar. Asla hakimiyetten yana değillerdir. Tutku ve ihtiras ile duygusallıklarını birleştirirler.

 

9. İkizler


İkizler burçları hayatlarında olduğu gibi cinsellikte de iki farklı uçta olabilirler. Dikkat dağıtan, ilgisiz bir partner olabileceği gibi dünyanın en iyi partneri de olabilir. Oldukça meraklılardır, bu nedenle yeniliklere açık olurlar. Kelimelerin gücüne inanarak en romantik anlarda da kelimelerine başvururlar. Ancak eşlerinin sadece dış görünüşüyle ilgilenmezler, partnerlerinin düşüncelerinden etkilenmek isterler.

 

10. Yengeç


Oldukça tutkulu ve fantastik aşıklar olan Yengeçler, aynı zamanda en hassas burçlardan bir tanesidir. Her hareketi, her cümleyi hızlı bir şekilde kendi süzgeçlerinden geçirebilirler. Bu yüzden cinsellik anlamında partnerleri yeni ve farklı şeyler denemekten kaçınmalılar. Cinsellik Yengeç burçları için asla bir dürtü değildir. Her zaman bir duygu yoğunluğu ararlar. Romantik dokunuşlara çok önem verirler.

 

11. Başak


Başaklar neleri sevdiklerini ve neleri sevmediklerini çok iyi bilirler ve bunları partnerlerine söylemekten çekinmezler. Daha iyi ve daha kötü olan şeyleri açıkça söylemek kolay beğenmeme ve eleştirel yapılarından gelir. Günlük hayatlarında olduğu gibi cinsellikte de aşırı titizdirler. Kimseyi kolay kolay beğenmezler. Bazen cinselliğin duygusal tarafını es geçebilirler.

 

12. Oğlak


Oğlaklar her şeyde belli bir düzen ararlar ve yeni şeyleri denemeye çoğunlukla açık değillerdir. Fanteziden uzak cinsellikleri oldukça risksizdir. Daha çok bir görev duygusuyla ilerlerler. Olması gerekenden fazlasını istemezler ve bunun için zorlamazlar. MAhremiyetleri oldukça önemlidir, kısa süreli ilişkilere açık değillerdir. Bir de kimseyi kolay kolay beğenmezler. Kuralları ve sınırları olduğu için kolay kolay biriyle bağ kuramazlar.

kaynak: listelist

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Burada yapılan yorumlar, yorum yapan kişilerin kendi görüşleridir. Sitemiz yapılan yorumlardan sorumlu tutulamaz.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberler Webte | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim